Find Vej I – Mariager Fjord OK


Find vej i…..” er et tilbud til alle unge og ældre, som nyder en dag i skoven. Du kan løbe eller gå, tempoet er op til dig selv.

Det kan også være en god ide at tage en gåtur og så lade børnene prøve at finde vej, for de synes som regel, at det er sjovt.

Posterne er sorte pæle, og der er i alt 20-30 pæle på hvert kort nummereret fra nr.1 til 20-30. Pælene kan ofte være svære at se i terrænet, men tag tiden til at finde dem.

Tallene på kortet er den rækkefølge, som posterne til et normalt orienteringsløb tages i, men du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil tage posterne i en anden rækkefølge, og ligeså hvor mange poster du vil tage. I øvrigt er der både lette og svære poster.

Postplaceringerne er lavet af Mariager Fjord OK.

Skulle du være interesseret i at prøve at løbe orienteringsløb, afholder Mariager Fjord OK mange træningsløb hvert år i skovene omkring Mariager Fjord. Derudover er der mulighed for at deltage næsten hver weekend året rundt til forskellige orienteringsløb i hele landet.

Mariager Fjord OK har klubhus i forbindelse med Mariager Hallen.

Klubben består af både unge og ældre, og vi har godt 100 medlemmer.

Man behøver ikke at være professionel eller god til at løbe; det vigtigste er, at man er glad for at komme i skoven og prøve at orientere sig med et kort og evt. kompas i hånden, og så kan man jo løbe eller gå, som det passer én.

Et medlemskab af Mariager Fjord OK koster årligt:

Junior (-20 år) 150 kr. / Senior (21 år -) 250 kr.

Du er også velkommen til at kontakte:

Keld Østergaard ok.mariager@gmail.com

Du/I ønskes en god tur i skoven